Довгоочікуваний дует і провокативний трек: 5 хітових музичних прем'єр цього тижня
Довгоочікуваний дует і провокативний трек: 5 хітових музичних прем'єр цього тижня

Довгоочікуваний дует і провокативний трек: 5 хітових музичних прем'єр цього тижня

Show 24 зібрав прем'єри українських виконавців, які вийшли у перший тиждень осені. Це дует OSTY і Klavdia Petrivna, нова пісня KOLA та інші.

Klavdia Petrivna та OSTY

На першому сольному концерті артисти презентували нову версію пісні "Не лякай". Після виступу шанувальники були у захваті, тож виконавці випустили цей трек на офіційних майданчиках. У кліпі Klavdia Petrivna показала своє справжнє обличчя.

Klavdia Petrivna та OSTY – "Не лякай": дивіться відео онлайн

Michelle Andrade

Співачка продовжила тему сили жінок у своєму новому треці. У ньому вона звернулась до кожної дівчини з нагадуванням про те, що справжня цінність не вимірюється досягненнями чи фінансами.

Michelle Andrade – "Краля": дивіться відео онлайн

SAVLEPOV

Лідер гурту Quest Pistols Антон Савлєпов презентував новий сольний сингл "Лід" та кліп на нього. Це ритмічна, чуттєва й відверта пісня, яка також є тизером до наступної великої роботи.

SAVLEPOV – "Лід": дивіться відео онлайн

KOLA

Відома співачка випустила нову, жартівливу та водночас провокативну пісню, яка змусить замислитися про ставлення до світу цифрових технологій та прокласти паралель з реальним життям.

KOLA – "ШІ": дивіться відео онлайн

Zelenooka

Співачка презентувала мотиваційний трек для тих, коли-небудь відчував, що не вистачає сил рухатися далі. Мінімалістична мелодія та поетичний речитатив відображають особистий шлях співачки та закликають не зупинятися на шляху до мрії.

Zelenooka – "Коли немає сил": дивіться відео онлайн

Пропонуємо ознайомитися з цікавими прем'єрами українських зірок – серед них точно є трек, який варто додати собі у плейлист.

Теги за темою
музика
Джерело матеріала
loader
loader