Інструмент віртуальної примірки від Google додає нові вбрання для перевірки відповідності
Інструмент віртуальної примірки від Google додає нові вбрання для перевірки відповідності

Інструмент віртуальної примірки від Google додає нові вбрання для перевірки відповідності

Минулого року Google представив новий інструмент для покупок на основі штучного інтелекту в Пошуку, який дозволяє користувачам побачити, як певний предмет одягу виглядатиме на людині з їхнім типом фігури. Функція віртуальної примірки дебютувала з підтримкою жіночих топів від різних брендів, а зараз Google розширює її на сукні.

Покупці в США тепер бачитимуть значок «приміряти» під час пошуку суконь у Google. Вибір сукні за допомогою значка відкриє віртуальний інтерфейс для примірки, що містить карусель з різноманітним вибором моделей від розмірів XXS-XXXL. Користувачі можуть вибрати модель, яка найбільше відповідає їхньому типу фігури, щоб отримати краще уявлення про те, як сукня буде виглядати перед тим, як зробити замовлення.

У Google кажуть, що для того, щоб додати підтримку суконь, їм довелося подолати чимало труднощів. Компанія не могла просто використати ту ж саму модель ШІ на основі дифузії, що й для топів, оскільки сукні «часто більш деталізовані, ніж прості топи, за своїм драпіруванням, силуетом, довжиною чи формою – і включають в себе все: від середньої довжини до мінісукні та максі із заниженою талією – плюс все, що знаходиться між ними».

Дослідники Google розробили стратегію прогресивного навчання для точного відтворення дрібних деталей, таких як складки та принти, у попередніх переглядах. Вони також розробили нову техніку під назвою VTO-UNet Diffusion Transformer (VTO-UDiT), яка «ізолює і зберігає важливі риси людини» на згенерованому зображенні. Ви можете перевірити отримані зображення на власні очі, пошукавши в Google сукні таких брендів, як Simkhai, Boden, Staud, Sandro та Maje.

Джерело матеріала
loader
loader