Збірна України несподівано програла Албанії на старті нового сезону Ліги націй
Збірна України несподівано програла Албанії на старті нового сезону Ліги націй

Збірна України несподівано програла Албанії на старті нового сезону Ліги націй

Збірна України несподівано програла Албанії на старті нового сезону Ліги націй

Українці залишились без очок.

У суботу, 7 вересня, у першому турі нового сезону Ліги націй з футболу збірна України у чеській Празі на стадіоні "Epet Arena" зустрічалася з командою Албанії.

Сергій Ребров у поєдинку через пошкодження не міг розраховувати на двох лідерів атаки Артема Довбика та Михайла Мудрика, а у албанців через травму був відсутній капітан і футболіст "Аталанти" Берат Джимсіті.

Наставник вирішив грати за схемою 4-1-4-1 з Володимиром Бражком в опорній зоні в центрі поля та з лівим вінгером та дебютантом збірної 29-річним Владиславом Кабаєвим.

Українці не надто активно в атаці провели першу половину гри, а албанці грали більш небезпечно у штрафному майданчику Трубіна і кілька разів могли відкривати рахунок.

Підопічні Реброва прокинулися лише в кінці тайму, коли перший удар команди в матчі з гострого кута завдав Роман Яремчук.

У другому таймі команди одразу обмінялися голами – українці заграли активніше і Конопля дальнім ударом пробив Стракошу. Однак албанці швидко відповіли, коли Ісмайлі виявився найспритнішим за всіх у штрафному майданчику після кутового і зрівняв результат.

Далі пішла гра на зустрічних курсах та обидві команди мали шанси забити, а пощастило більше гостям. Албанські футболісти провели якісну атаку, яку точним ударом завершив Асані.

Ребров спробував врятувати поєдинок і зробив п'ять замін, проте крім дальніх ударів створити щось небезпечне біля воріт збірної Албанії українським футболістам не вдалося - 1:2.

Україна – Албанія – 1:2

Голи: Конопля, 49 – Ісмайлі, 54, Асані, 66

Україна: Трубін, Миколенко, Забарний, Матвієнко, Конопля, Бражко (Маліновський, 81), Шапаренко (Ванат, 72), Судаков (Ярмоленко, 72), Кабаєв (Піхаленок, 72), Яремчук, Циганков (Зінченко, 81)

Албанія: Стракоша, Мітай, Кумбула, Ісмайлі, Хюсай, Рамадані, Аслані, Асані, Н. Байрамі (Ходжа, 77), Лячі (Беріша, 72), Манай

Попередження: Асані

У другому матчі групи Грузія розгромила Чехію з рахунком 4:1. Наступний матч Ліги націй збірна України проведе 10 вересня у Празі проти національної команди Чехії.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України з футболу матиме нового виробника форми.

Джерело матеріала
loader
loader