Приватбанк знизив тарифи на популярну послугу
Приватбанк знизив тарифи на популярну послугу

Приватбанк знизив тарифи на популярну послугу

З вересня ПриватБанк знизив тарифи для підприємців та корпоративних клієнтів, які продають товари та послуги в кредит за допомогою послуги "Оплата частинами".

Як повідомляє прес-служба банку, нові, більш вигідні тарифи на цю популярну послугу відкривають нові можливості для торговців. Вони зможуть збільшити продажі як у своїх інтернет-магазинах, так і в традиційних магазинах, залучити більше клієнтів та утримати існуючих. Крім роздрібних торговців та онлайн-підприємців, скористатися послугою розстрочки можуть також великі торговельні мережі.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку підкреслюють, що підключитися до "Оплата частинами" дуже просто, незалежно від того, чи продають вони через POS-термінали, веб-сайти, соціальні мережі або торгові майданчики. Підприємці, які є клієнтами банку, можуть легко оформити розстрочку для своїх клієнтів, миттєво виставляючи рахунки прямо з комп'ютера або смартфона через Telegram-ботів.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Покупці можуть скористатися цією послугою і оплатити через "Приват24" в межах доступного кредитного ліміту, затвердженого банком.

Задля підтримки українського бізнесу ми зменшили тарифну сітку "Оплати частинами" та зробили її доступнішою для торговців. Тепер бізнес-клієнти можуть збільшувати свої продажі, встановлюючи більшу кількість платежів на товари та послуги, що в свою чергу, зробить купівлю ще доступнішою та зручною для покупця - наголосив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко.

Нагадуємо, ПриватБанк разом із Varus запустили нову послугу.

Українці скаржаться на банкомати ПиватБанку, через які легко втратити гроші- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк оголосив нові кредитні пільги.

Теги за темою
ПриватБанк
Джерело матеріала
loader