/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcf466cee62128dd282f5e218d2e9a24b.jpg)
Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч
Кабачки – це універсальний овоч, з якого можна приготувати будь-яку страву. Чудовою ідеєю буде зробити ситну овочеву запіканку, якої вистачить на всю родину. Технологія елементарна.
Ідея приготування ситної кабачкової запіканки опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valerikiry в Instagram. Інгредієнти для такої страви ви точно знайдете в холодильнику.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb2a5dfc74a0b6e0193c1528bbaa1cdd4.png)
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт. великі
- яйця – 3 шт.
- грецький йогурт – 3 ст.л.
- помідор – 1 шт.
- борошно – 5 ст.л.
- моцарела
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fbbf94cb90e474cd6f8373a8c6032dce9.png)
1. Кабачки натерти на велику тертку, посолити, відтиснути зайвий сік через 5 хвилин.
2. Додати яйця до кабачків, грецький йогурт, помідор кубиком, зубчик часнику (подрібнений).
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6c6671d52cf2da0f57b772538d265088.png)
3. Дрібно нарізану зелень, борошно.
4. Все добре перемішати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe961c42c64a05d465ba97ded4cea866b.png)
5. Викласти у форму для запікання.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F70e8ed2e30499096ed05f740408f8b29.png)
6. Викласти сир, помідори кружечками.\
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe3f8061721bb97917527fd186f5b426d.png)
7. Відправити у духовку за температури 180 градусів на 35 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F331f5a44e88a36efedb2c1f347c44ef5.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі

