/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F58b4fd7b73d0031c02475413cbeb3b5b.jpg)
Тонкі млинці із сезонних овочів: готуються елементарно
Із соковитих сезонних овочів можна приготувати навіть тонкі млинці. Для основи вам знадобляться звичайний кефір, а також борошно. Подавати смачно з огірковим соусом.
Ідея приготування тонких овочевих млинців опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valerikiry в Instagram. Кабачки та картоплю потрібно просто потерти.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F66f7f3208edb18ab984eafe01bfd3fe8.png)
Інгредієнти:
- кефір – 200 мл.
- яйця – 3 шт.
- борошно – 150 г
- кабачок – 1 шт.
- рослинна олія 2 ст.л.
- сіль – 1 ч.л.
- зелень
- картопля – 1 шт.
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4e9a3d731b324a2dc76f3abd1c6e3f57.png)
1. Яйця збити вінчиком, додати кефір, олію, сіль, перемішати.
2. Додати борошно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7a1d3840a7b5ab614f781e886b96a66b.png)
3. Кабачок і картоплю натерти на маленьку тертку.
4. Додати до тіста, перемішати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2ee197f9207f392fcb472504ea283c83.png)
5. Смажити млинці з двох сторін на сковорідці до золотистої скоринки.
6. Подавати з огірковим соусом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3d926128b4a6232f6ea3231451b0cff3.png)
Інгредієнти для соусу:
- огірок – 1 шт.
- сметана
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F72dd851370b834d722ff14c6d59edf74.png)
- часник – 4 зубчика
- зелень
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4fa89280ff022ad6a298af65d43b9c5d.png)
- сіль
- чорний перець
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Тонкі млинці на сироватці
- Млинці на сметані
- Тонкі заварні млинці на молоці

