Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти
Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти

Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти

Червону рибу дуже смачно запекти у вершковому соусі. Продукт буде дуже м'яким, соковитим та нежирним. Часник з лимоном додадуть пікантності.

Ідея приготування соковитої червоної риби під часниково-лимонним соусом опублікована на сторінці фудблогерки Наталії з ніком talli sun в Instagram. Ви отримаєте одразу і гарнір.

Інгредієнти:

  • філе червоної рибки – 2 шт.
  • вершкове масло (мʼяке) – 4-5 ст.л.
  • лимон – 1 шт. (великий)
  • часник – 4 великих зубчики
  • зелень (петрушка)
  • помідори чері
  • спаржева квасоля (можна заморожену)
  • перець
  • оливкова олія

Спосіб приготування:

1. Філе риби викласти в форму.

2. До вершкового масла додати подрібнений або вичавлений часник, цедру 1 лимона та сік 1/2 лимона, подрібнену петрушку, перець.

3. Все перемішати.

Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти

4. Викласти масло на рибу

5. Помідори порізати навпіл, квасолю, якщо заморожена, опустити в киплячу воду і проварити буквально 1-2 хвилини.

Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти

6. Далі в холодну воду і додати до помідорів.

7. Полити оливковою олією та соком 1/2 лимона.

Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти

8. Викласти овочі до риби.

9. Поставити в духовку за температури 190 градусів на 20-25 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Червона риба в духовці з картоплею
  • Червона риба у вершковому соусі
  • Засолена червона риба
Джерело матеріала
loader
loader