Червона риба вийде дуже м'якою та соковитою: з чим смачно запекти
Червону рибу дуже смачно запекти у вершковому соусі. Продукт буде дуже м'яким, соковитим та нежирним. Часник з лимоном додадуть пікантності.
Ідея приготування соковитої червоної риби під часниково-лимонним соусом опублікована на сторінці фудблогерки Наталії з ніком talli sun в Instagram. Ви отримаєте одразу і гарнір.
Інгредієнти:
- філе червоної рибки – 2 шт.
- вершкове масло (мʼяке) – 4-5 ст.л.
- лимон – 1 шт. (великий)
- часник – 4 великих зубчики
- зелень (петрушка)
- помідори чері
- спаржева квасоля (можна заморожену)
- перець
- оливкова олія
Спосіб приготування:
1. Філе риби викласти в форму.
2. До вершкового масла додати подрібнений або вичавлений часник, цедру 1 лимона та сік 1/2 лимона, подрібнену петрушку, перець.
3. Все перемішати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc97f3d11bdf4cad34289603eab92299f.png)
4. Викласти масло на рибу
5. Помідори порізати навпіл, квасолю, якщо заморожена, опустити в киплячу воду і проварити буквально 1-2 хвилини.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5ce23ae2d2133819c698b656147f47a3.png)
6. Далі в холодну воду і додати до помідорів.
7. Полити оливковою олією та соком 1/2 лимона.
8. Викласти овочі до риби.
9. Поставити в духовку за температури 190 градусів на 20-25 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Червона риба в духовці з картоплею
- Червона риба у вершковому соусі
- Засолена червона риба

