До 3 тисяч кешбеку: українці приєднуються до програми "Національний кешбек"
До 3 тисяч кешбеку: українці приєднуються до програми "Національний кешбек"

До 3 тисяч кешбеку: українці приєднуються до програми "Національний кешбек"

Які вигоди можуть отримати українці від програми

Як повідомили в НБУ, передає 24 Канал, за покупку товарів українських виробників, які підтримали програму "Національний кешбек", українці зможуть отримувати щомісяця до 3 тисяч гривень.

Зверніть увагу! Наразі відомо, що до програми через портал Дія долучились ⁠⁠713 українських виробників. Вони зареєстрували понад 130 тисяч товарів.

Як приєднатися до програми "Національного кешбеку":

  • У телефонному застосунку чи відділенні свого банку відкрийте карту для виплати кешбеку. Вона може бути як віртуальна, так і фізична.
  • Після цього варто визначити картку, з якої відбуватиметься оплата товарів.
  • До речі, якщо є більше аніж одна картка у різних банках, якими користується особа, з них усіх може нараховуватися кешбек. Це можна зробити, уточнивши усі деталі у представників банку.
  • Після цього варто оновити застосунок Дія та обрати послугу "Національний кешбек".
  • Декількома кліками потрібно доєднати створену картку до програми. Кошти надходитимуть на картку щомісяця, а відстежувати їх можна через Дію.

Що передбачає програма "Національний кешбек"

У межах дії програми українці отримуватимуть 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва. Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку, а витратити кошти на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна задонатити на Збройні Сили України або купити військові облігації.
Теги за темою
Гроші Банк
Джерело матеріала
loader
loader