Печінка – це продукт, багатий корисними вітамінами та мікроелементами. З нього можна приготувати багато різноманітних страв, наприклад, закуски, пироги, пиріжки тощо. Але найпопулярнішою стравою є салат. З нею ця страва виходить цікава та неймовірно вишукана.
Як приготувати салат з печінкою, в TikTok розповіла фудблогерка ann food. Як виявилось, нічого складного в цьому немає. Крім цього, не знадобляться дорогі продукти.
Інгредієнти
- Печінка
- Огірки мариновані
- Цибуля
- Печериці
- Морква
- Майонез
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1.Печінку відварюємо до готовності.
2. Печериці нарізаємо тонкими слайсами та обсмажуємо на пательні з олією.
3. Цибулю нарізаємо кубиком і також обсмажуємо.
4. Мариновані огірки нарізаємо на скибочки та складаємо до цибулі та печериць у глибоку ємність.
5. Моркву натираємо на великій терці та пасеруємо до м’якості.
6. Додаємо відварену на охолоджену печінку, нарізану на зручні шматки.
7. Додаємо майонез, перемішуємо та доводимо до смаку сіллю та перцем.
На OBOZ.UA є й інші страви з печінки:
- Салат з печінки
- Печінковий торт
- Паштет з печінки