/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd64db9ef039066f32b63c2c706f48b8f.jpg)
Бюджетний і не калорійний пиріг з варенням: яке борошно краще взяти
Мабуть, всі з дитинства пам’ятаємо смак пирога з варенням, який наші мами та бабусі готували ледь не кожні вихідні, коли за столом із чашками чаю збиралась вся родина. Деколи так хочеться відчути цей неймовірний смак десерту, що переносить нас у безтурботне дитинство.
Мабуть, саме так відчуває Поліна Романенко, блогерка, експертка з РХП, адже у своєму Instagram вона представила рецепт саме такого пирога. Він дещо відрізняється від оригінального. Зокрема, містить менше калорій, за рахунок використання іншого виду борошна.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F21bbcc5c0433440c25356ac6a7f22ebe.png)
Інгредієнти
- Олія – 5 ст.л.
- Цукор – ½ скл
- Сода – ½ ч.л.
- Варення – ½ скл
- Яйця – 2 шт
- Борошно кукурудзяне– кільки візьме
Спосіб приготування
1.Яйця збиваємо із дрібкою солі, поступово додаючи цукор. Кількість цукру слід регулювати за власним смаком, в залежності від того, наскільки солодке варення.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9baafc1de2dad59e5efeb0ce82bc3c57.jpg)
2. До варення додати ½ ч.л. соди. Воно почне пінитись і це нормально.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd70ac732e4a4eeaec2bc33800fe6c507.jpg)
3. Олію та варення додаємо до яєчної суміші. Перемішуємо.
4. Додаємо кукурудзяне борошно скільки візьме.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb047c7bde7de478b181e664f69644ebf.jpg)
5. Викладаємо пиріг у форму та випікаємо протягом 20-30 хвилин при 180 градусах.
На OBOZ.UA є й інші рецепти пирогів:
- Пісний пиріг
- Тарт Татен
- М’ясний пиріг

