/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F108c5e672eeab1c5ac8d59b54f6db824.jpg)
Куряче філе точно вийде соковитим: як швидко і смачно приготувати м'ясо
З курячого філе часто готують різноманітні котлети або салати. Але такий продукт може бути самостійною ситною стравою. Для цього м'ясо потрібно просто потушкувати в ніжному соусі – курка вийде дуже соковитою.
Ідея приготування соковитого курячого філе з часником та шпинатом опублікована на кулінарній сторінці tastystories.feed в Instgaram. Запікати нічого не доведеться.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F175ad91a6af4af1abff1c7ddb96f43f3.png)
Інгредієнти:
- куряча грудка – 1 шт.
- помідори чері – 10 шт.
- часник – 2-3 зубчика
- шпинат – жменя
- спеції до курки – 1 ч.л
- крем-сир – 180 г
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F704ea44304de178258b7f44f1015e5ff.png)
1. Курячу грудку прорізати вздовж та впоперек не до кінця.
2. Натерти спеціями до курки та сіллю.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F492ea62a3d3968b4c6d7a7615b4e6e02.png)
3. Обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки з обох боків.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb43a286c25b6755928e7f62bfd9d1a4e.png)
4. Викласти курку на тарілку.
5. В тій самій сковорідці посмажити часник.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff52882bad7033721339971358b8f5797.png)
6. Додати крем-сир, томати, зелень.
7. Викласти назад курку в соус і тушкувати ще хвилин 5-7.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0b927b2e33a6db2bef990008f02d2843.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажена курка у соусі теріякі
- Тушкована курка з квасолею
- Курка гриль на вугіллі

