Аграрії вже подали більше 300 заявок на отримання коштів за програмою держпідтримки
Аграрії вже подали більше 300 заявок на отримання коштів за програмою держпідтримки

Аграрії вже подали більше 300 заявок на отримання коштів за програмою держпідтримки

Протягом першої доби на отримання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних коштів з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь в Державному аграрному реєстрі зареєструвались 314 агровиробників.

Про це повідомили у Міністерстві аграрної політики та продовольства.

Так, з територій можливих бойових дій заявки подали 255 агровиробників з Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської, Херсонської, Харківської, Запорізької, Чернігівської та Сумської областей.

З території активних бойових дій та активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси, надійшло 59 заявок від аграріїв Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської, Херсонської, Харківської, Запорізької та Сумської областей.

Від аграріїв Луганської області поки що не надійшло жодної заявки.

Нагадаємо, що 10 вересня 2024 року в Державному аграрному реєстрі розпочався прийом заявок на отримання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних коштів з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь. Кошти можуть отримати аграрії Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Миколаївської, Херсонської, Харківської, Запорізької, Чернігівської та Сумської областей, які перебувають на територіях можливих бойових дій або території активних бойових дій, та активних бойових дій на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси.

Джерело матеріала
loader
loader