4 поради, які допоможуть жінкам отримати більше задоволення від сексу: про що каже наука
4 поради, які допоможуть жінкам отримати більше задоволення від сексу: про що каже наука

4 поради, які допоможуть жінкам отримати більше задоволення від сексу: про що каже наука

Дослідники з Медичної школи Університету Індіани та веб-сайту OMGYES провели дослідження, щоб визначити методи, які можуть зробити сексуальний досвід жінок приємнішим. Вони опитали понад 4000 жінок у віці від 18 до 93 років та виявили 4 ефективні техніки, що  можуть допомогти жінкам краще розуміти свої уподобання та відкрито говорити про свої потреби. 

В Eat This, Not That! поділились назвами технік та інформацією про них. Дізнайтеся більше про ці способи, які можуть покращити задоволення.

Розгойдування 

Дослідження показує, що більше ніж 76% жінок вважають цю техніку корисною для покращення сексуального досвіду. Техніка полягає у "розгойдуванні" основи пеніса під час проникнення, забезпечуючи його повне занурення всередину.

Поєднання

Майже 70% жінок у дослідженні відзначають, що одночасна стимуляція клітора під час сексу підвищує задоволення. Це можна досягти за допомогою пальця або секс-іграшки.

Зміна кута

Дослідження показало, що 87,5% жінок відзначили більше задоволення від техніки, яка включає обертання та підняття тазу для кращого контакту з іграшкою чи пенісом під час проникнення.

Поверхневе сприйняття 

Понад 83% жінок вважають, що ця техніка ефективна. Поглиблення означає проникнення до входу в піхву кінчиком пальця, іграшки, пеніса, язика чи губ.

РанішеOBOZ.UA розповів, чого варто вживати чоловікам, щоб довше проводити час у ліжку. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader