Трамп звинуватив Гарріс у можливій війні з Росією
Трамп звинуватив Гарріс у можливій війні з Росією

Трамп звинуватив Гарріс у можливій війні з Росією

Кандидат у президенти США Дональд Трамп зробив провокаційну заяву, стверджуючи, що перемога його суперниці Камали Гарріс на президентських виборах може призвести до війни з Росією. У виступі на мітингу в Лас-Вегасі Трамп звинуватив Гарріс у намірі повернути військовий призов та відправити американських дітей на війну.

Трамп зазначив, що, голосуючи за Гарріс, виборці наражаються на ризик війни з Росією. «Хто-небудь хоче війни з Росією? Якщо це буде необхідно, ми підемо на це. Але бажано не допускати цього», – сказав Трамп. Він також додав, що Гарріс хоче повернути призов і відправити американських дітей на війну, яка не була б необхідною.

Крім того, Трамп повторив свої попередні обіцянки щодо закінчення війни в Україні та на Близькому Сході, заявивши, що він може це зробити, як тільки стане президентом.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував передвиборчі обіцянки Трампа в інтерв’ю CNN. Зеленський розповів, що два місяці тому мав «хорошу розмову» з Трампом, під час якої останній пообіцяв Україні велику підтримку. Однак Зеленський наголосив, що «передвиборчі заяви – це передвиборчі заяви. Іноді вони не дуже реальні», вказуючи на те, що обіцянки можуть не відповідати дійсності.

Теги за темою
Дональд Трамп вибори в США
Джерело матеріала
loader
loader