Арсенал здобув важку перемогу над Тоттенгемом
Арсенал здобув важку перемогу над Тоттенгемом

Арсенал здобув важку перемогу над Тоттенгемом

Арсенал здобув важку перемогу над ТоттенгемомКоманда Мікеля Артети підтвердила статус найкращої команди Лондону.

В рамках четвертого туру елітного дивізіону чемпіонату Англії Арсенал відправився у гості до Тоттенгема. Мікель Артета за відсутності Деклана Райса та Мартіна Едегора довірив місце в старті Жоржиньо та перевів в центр поля Леандро Троссара. Олександр Зінченко навіть не потрапив у заявку. В Тоттенгема ж на лаві запасних залишився Сарр, тоді як в центрі поля вийшли Бентанкур та Меддісон.

Команди почали матч у високому темпі й перший момент не змусив себе довго чекати - Сон зробив передачу в центр в чужому штрафному, а Кулусевські пробив, втім Рая перевів м'яч на кутовий. Вже в наступній атаці Кулусевські навісив з правого флангу, а м'яч летів в дальній кут воріт — Рая витягнувся в струну та врятував свою команду.

Арсенал здобув важку перемогу над Тоттенгемом - Фото 1

Арсеналу не вдавалось заволодіти ігровою ініціативою, але свою відповідь "каноніри" організували - Гаверц пробив головою після подачі Мартінеллі з флангу, але Вікаріо дістав м'яч в правому від себе куті. Трохи згодом гості вибігали в дуже небезпечний випад, але Мартінеллі жадібно пробив в дальній кут, хоча повинен був віддавати пас на Саку.

Пристрасті на полі вирували все сильніше та сильніше, а арбітру постійно доводилось показувати жовті картки. Тоттенгем же створив хороший момент - Соланке в падінні пробив головою після подачі Меддісона, а м'яч трохи розійшовся з дальнім кутом. На перерву команді пішли за рівного рахунка, а вже на початку другого тайму "шпори" двічі завдавали удару головою. Спроба Соланке пішла на кутовий після рикошету, а з ударом ван де Вена впорався Рая.

Арсенал здобув важку перемогу над Тоттенгемом - Фото 2

Здавалось, що територіальна перевага повністю на боці Тоттенгема, й що "шпори" ось-ось заб'ють, але відзначився Арсенал. Магальяйнс виграв боротьбу на "другому поверсі" після подачі з кутового та з центральної зони вколотив м'яч у ворота. 0:1. Анге Постекоглу одразу відреагував замінами, але створювати небезпеку біля чужих воріт не вдавалося.

Тоттенгем намагався влаштувати фінальний штурм, навіть прийшов в атаку Куті Ромеро, але все було марно. Арсенал здобув мінімальну перемогу і третю поспіль на полі "шпор".

Тоттенгем — Арсенал 0:1
Гол: Магальяес, 65

Тоттенгем: Вікаріо — Порро, Ромеро, ван де Вен, Удоджі — Меддісон (Вернер, 79), Бентанкур (Одобер, 68) — Джонсон (Матар Сарр, 68), Сон, Кулусевські — Соланке

Арсенал: Рая — Вайт, Саліба, Магальяес, Тімбер — Жоржиньо, Парті, Троссар (Стерлінг, 81) — Сака (Нванері, 86), Гаверц, Мартінеллі (Жезус, 80)

Попередження: Удоджі, Бентанкур, Вікаріо, ван де Вен, Кулусевські — Саліба, Тімбер, Жоржиньо

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader