РФ скинула КАБ на багатоповерхівку у Харкові: десятки постраждалих
РФ скинула КАБ на багатоповерхівку у Харкові: десятки постраждалих

РФ скинула КАБ на багатоповерхівку у Харкові: десятки постраждалих

15 вересня 2024 року Харків знову став мішенню для російської агресії. Близько третьої години дня місто здригнулося від потужних вибухів. Російські окупанти завдали удару, використовуючи керовані авіабомби (КАБи), що призвело до серйозних руйнувань та численних жертв серед мирного населення.

Про це повідомляє "Хвиля".

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов першим попередив мешканців про загрозу, закликавши їх негайно шукати укриття. Незабаром після цього мер Харкова Ігор Терехов підтвердив, що місто зазнало атаки, повідомивши про повторні пуски КАБів.

РФ скинула КАБ на багатоповерхівку у Харкові: десятки постраждалих - Фото 1

Внаслідок удару постраждав багатоповерховий житловий будинок у Немишлянському районі міста. У будівлі спалахнула пожежа, частина конструкцій зазнала руйнувань. За попередніми даними, станом на початок четвертої години дня кількість постраждалих досягла 25 осіб, серед яких троє дітей.

РФ скинула КАБ на багатоповерхівку у Харкові: десятки постраждалих - Фото 2

Рятувальники оперативно прибули на місце пригоди та продовжують працювати, надаючи допомогу постраждалим та ліквідуючи наслідки атаки.

Як повідомляють місцеві канали, за годину до прильоту одним із житлових районів Харкова була екскурсія для делегації зі США.

Нагадаємо, 1 вересня 2024 року РФ вдарила десятками ракет по Харкову, постраждали 40 людей.

Джерело матеріала
loader
loader