Малосольні огірки можна готувати зі спеціями, гострими та солодкими маринадами, а також на мінеральній воді. Для того, щоб вони були хрусткими, огірки потрібно перед приготуванням замочити у холодній воді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних малосольних огірків на мінеральній воді.
Інгредієнти:
- Огірки – 1 кг
- Часник – 5 зуб.
- Сіль – 2 ст.л.
- Мінеральна вода – 1,5 л.
- Кріп
- За бажанням: листя хрону, вишневі або смородинові гілочки
Спосіб приготування:
1. Огірки поріжте навпіл, часник почистіть, кріп подрібніть.
2. У банку викладіть усі інгредієнти, додайте сіль та залийте водою.
3. Закрийте кришкою, поставте в холодильник і за добу огірки готові до подачі!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Квашені огірки з хріном та зеленню
- Малосольні огірки з насінням гірчиці
- Мариновані огірки "Кривава Мері"