/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4a6af168d828452f945f4ff2b65fb519.jpg)
Що може зіпсувати ваш омлет: ніколи не допускайте цю помилку
Кожна людина має свій власний спосіб збивання яєць для омлету. Дехто заздалегідь збиває в мисці, а хтось перемішує просто на гарячій сковорідці. Але є один важливий нюанс, який може просто зіпсувати яєшню.
Редакція FoodOboz розповість про те, що може зіпсувати омлет. Уся справа лише в одному інгредієнті.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Faf116ce97d1198b59ccbd04c3dbfb971.jpg)
Багато людей, під час приготування омлету, люблять додавати в суміш трохи молока. Але це велика помилка. Саме така дія може зробити ваш майбутній омлет гумовим.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1990cb8e32c8670497eab848b58f61a3.jpg)
Все, що робить цей інгредієнт, це додає вологості. Якщо ж ви хочете отримати ніжний омлет – потрібно обрати правильну основу для смаження.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F52ca08165417914284f3ae139c2dcfdd.jpg)
На чому краще смажити омлет
Найкраще смажити омлет на вершковому маслі. Його потрібно зовсім трохи розігріти на сковорідці, а потім вилити яйця. Спочатку продукт потрібно трохи перемішати, а потім згорнути лопаткою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Faa265140c8a967673c90087d0cb9504a.jpg)
Також, яйця можна процідити, щоб розбити білки. Потім їх потрібно готвати на дуже слабкому вогні.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb80edbc71726ad473e075fec9aac08c8.jpg)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пиріжки з лаваша з яйцями та зеленню
- Салат з яйцями і сардинами
- Майонез на пастеризованих яйцях

