/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F039f4fc549a0444ffb44e6e8c015fefc.jpg)
Як приготувати смачну "Карбонару" вдома: ідеальний рецепт
"Карбонара" – популярна вишукана паста, яку подають майже у кожному ресторані. І ви дуже легко зробите її в домашніх умовах. Знадобиться лише декілька простих компонентів.
Ідея приготування смачної пасти "Карбонари" опублікована на сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga_riabenko) в Instagram. Підійдуть звичайні магазинні спагеті.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5bf75fb89f8f1a8704229abb5f3cd050.png)
Інгредієнти:
- бекон – 200 г
- паста – 250 г
- жовтки – 6 шт.
- перець мелений, сіль – за смаком
- пармезан – 150 г
- вода з пасти – 100 мл. (регулювати за смаком)
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd853231a3b0a977b293b4e2763c5aa1f.png)
1. Пасту відварити у підсоленій воді. Час дивіться на упакуванні.
2. Бекон нарізати смужками.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F74085d79228759e38c8b39ca67829554.png)
3. Обсмажити до хрусткого стану.
4. Відділити жовтки від білків.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8a166b349579f539abda923d956de8a2.png)
5. Додати чорний мелений перець, сіль та частину пармезану натертого на дрібній тертці.
6. До обсмаженого бекону додати готову пасту, воду з пасти та залишок пармезану.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe9eef1cb53a9a567826cad22332bf5ae.png)
7. Все перемішати.
8. Зняти з вогню і додати жовткову суміш. Все ретельно перемішати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F33b466552cea0dce4565d8260f4ecc06.png)
9. Прикрасити беконом та пармезаном.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Паста з томатами і часником
- Паста з морепродуктами
- Паста з морепродуктами та сиром

