Рецепт останніх теплих днів: готуємо лаваш на мангалі разом з Ектором
Рецепт останніх теплих днів: готуємо лаваш на мангалі разом з Ектором

Рецепт останніх теплих днів: готуємо лаваш на мангалі разом з Ектором

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився в інстаграмі своїм рецептом смачнющого лаваша на мангалі. Він вам також сподобається!

Лаваш на мангалі

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 лаваші;
– 100 грамів сулугуні;
– 100 грамів фаршу;
– сіль, перець, паприка, кріп до смаку.

Дивіться, як приготувати лаваш на мангалі: відео

Приготування:

  1. На один лаваш намастіть тонкий шар фаршу. Приправте спеціями.
  2. Зверху викладіть тертий сулугуні та подрібнений кріп. Накрийте другим лавашем.
  3. Викладіть на решітку і запікайте до готовності фаршу.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуйз кабачків та томатів.

Джерело матеріала
loader
loader