Соратниця Порошенка Ірина Геращенко вигороджувала в сюжетах вбивць Гонгадзе, – блогер
Соратниця Порошенка Ірина Геращенко вигороджувала в сюжетах вбивць Гонгадзе, – блогер

Соратниця Порошенка Ірина Геращенко вигороджувала в сюжетах вбивць Гонгадзе, – блогер

Про це пише блогер Сергій Іванов та наводить відео одного з таких репортажів, де розповідається про те, що Гонгадзе бачили після зникнення у Львові.

«Геращенко, яка зараз активно сумує за Гонгадзе, відбілювала його вбивць та знімала фейкові репортажі. Це фрагмент сюжету авторства Ірини Геращенко, співробітниці телеканалу проросійського олігарха Фірташа «Інтер», в якому вона стверджує, що «Гонгадзе після викрадення бачили у Львові», - зазначає Іванов наводячи відео сюжету.

За словами блогера, таким чином тодішня влада «замітала сліди» у вбивстві журналіста.

«Нагадаю, що тоді влада намагалася приховати замовне вбивство журналіста, оскільки сама його організувала. В етерах провладних телеканалів, на одному з яких працювала Геращенко, здійснювалися системну вкиди на кшталт «Гонгадзе посварився з дружиною і поїхав з Києва», «Гонгадзе насправді живий, але переховується», «Гонгадзе після викрадення бачили у Львові» та інші фейки, які влада продукувала руками Геращенко та подібних їй», - наголошує блогер.

Як зазначає Іванов, після таких репортажів кар’єра нинішньої поплічниці Порошенка пішла вгору.

«Вона стала депутаткою та ультрапатріоткою, що не заважало їй підтримувати близькі стосунки з представниками злочинної влади, яка вбила Гонгадзе. І жодні поцілунки з Новінським та обіймашки з Медведчуком, не заважали їй щороку «з великим болем» писати про це. Таке лицемірство, нажаль, не є чимось винятковим. Скажімо, нинішній шеф Геращенко - Порошенко - «тиснув руку та обіймав» путіна незважаючи на сотні загиблих на той момент на Сході захисників та закатованих цивільних», - резюмує блогер.

Як повідомлялось, в Україні 16 вересня вшановують пам'ять українського журналіста Георгія Ґонґадзе. Цього дня у 2000 році він зник безвісти. Пізніше, 2 листопада того ж року в лісі біля Таращі було знайдено безголовий труп Георгія. За деякий час в Україні вибухнув касетний скандал після оприлюднення «плівок Мельниченка», які свідчили про причетність влади до вбивства журналіста Г. Гонгадзе. Ірина Геращенко входить у найближче коло лідера «Європейська Солідарність» Петра Порошенка. Вона є чинним нардепом від Порошенка.

Джерело матеріала