4 важливих питання: Зеленський провів термінове засідання Ставки
4 важливих питання: Зеленський провів термінове засідання Ставки

4 важливих питання: Зеленський провів термінове засідання Ставки

Президенту України доповіли про експортні обмеження на компоненти для дронів.

Президент України Володимир Зеленський провів термінове засідання Ставки. На ньому обговорили ситуацію на фронті та інші важливі питання. Про це Зеленський заявив у своєму Telegram-каналі.

У розвідці розповіли про погіршення дисципліни в російських підрозділах. Також на Ставці доповіли про стан готовності інженерного захисту на об'єктах критичної інфраструктури та календар завершення робіт.

"Питання номер три – центри бойової підготовки. Заслухав доповідь головного інспектора МО Ігоря Воронченка. Дав доручення Генштабу надати перелік заходів для покращення роботи центрів. Держава зобов’язана гарантувати якісну підготовку тим, хто її захищає", - написав Зеленський.

Він також зазначив, що деякі найбільші держави-експортери компонентів для дронів запроваджують експортні обмеження.

"Ми знаємо, як зробити, щоб ці обмеження не стали для нас критичними", - додав він.

Ситуація на фронті - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, після деякої вимушеної паузи російські агресори відновили спроби штурмів на Покровському напрямку. Майже тиждень в окупантів був "перепочинок" на цій ділянці фронту.

Також повідомлялось, що 12 вересня російські окупанти на ділянці відповідальності 46 аеромобільної бригади ЗСУ перейшли в масований наступ із застосуванням 46 одиниць техніки.

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що незважаючи на значні втрати, російські окупаційні війська продовжують спроби прорвати оборону українських підрозділів. Найбільш гарячими залишаються Курахівський та Покровський напрямки.

Джерело матеріала
loader
loader