Інна та Тимур Мірошниченко завершили процес усиновлення другої дитини
Інна та Тимур Мірошниченко завершили процес усиновлення другої дитини

Інна та Тимур Мірошниченко завершили процес усиновлення другої дитини

Телеведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна завершили процес усиновлення другої дитини. Засідання суду у цій справі проходило сьогодні, 17 вересня, у День усиновлення. У сторіс Instagram Інна зізналася, що дуже нервувала, оскільки одна з присяжних виступила проти усиновлення.

– Це ми в суді. У День усиновлення слухаємо справу про усиновлення мною Ангелини. У мене таке вперше у житті (шок у суді). Присяжна проти задоволення заяви. Жінка потріпала нерви знатно… Заява слухається судом у складі головуючого судді та двох присяжних. Тобто має бути хоча б два голоси. Тоді все буде гаразд. Суд пішов у дорадчу кімнату, – розповіла Інна.

На щастя, суддя задовольнив запит пари і тепер 8-річна Ангеліна стала офіційно дочкою подружжя, має прізвище Мірошниченка та по-батькові Тимурівна.

Раніше пара розповідала, що знайшла доньку за 1600 кілометрів від Києва. Її дитячий будинок перебував у евакуації у Польщі, куди вони переїхали після початку повномасштабної війни. До суду дівчинка жила з родиною близько 2,5 місяця, а на початку вересня разом із молодшою ​​сестрою Мією пішла до 1 класу.

Про бажання взяти у сім'ю ще одну дитину Інна Мірошниченко повідомила наприкінці жовтня минулого року. Дружина телеведучого подала документи на усиновлення внутрішньосімейного типу - будучи одруженою, вона сама могла взяти дитину з дитбудинку, і це дозволено законом.

У подружжя вже є двоє дітей, народжених у шлюбі: дочка Мія та син Марко. У 2023 році пара також усиновила малюка з дитбудинку на Житомирщині, якому дала ім'я Марсель.

Одна із присяжних на суді виступила проти усиновлення Ангелини Фото: instagram.com/_inna_mi_

Ангеліна стала офіційно дочкою подружжя, має прізвище Мірошниченка та по-батькові Тимурівна. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Джерело матеріала
loader
loader