Як омолодити образ після 40 років: 3 помилки з волоссям, які додають віку
Як омолодити образ після 40 років: 3 помилки з волоссям, які додають віку

Як омолодити образ після 40 років: 3 помилки з волоссям, які додають віку

Перукар назвав найпоширеніші помилки із волоссям, які часто додають жінкам віку.

Волосся — це одна з перших речей, на які люди звертають увагу, а також важлива частина вашого сприйняття себе. Але з віком волосся може змінюватися і те, що раніше виглядало чудово, може не підходити вам тепер.

Майстер-стиліст Нік Вілліс з Charles Worthington Salons поділився порадами з Express.co.uk, які допоможуть виглядати стильно і молодо.

Вибір кольору волосся

Однією з найпоширеніших помилок є вибір неправильного кольору волосся, який не підходить до вашого тону шкіри. Неправильний колір може зробити вас втомленими і старшими.

"З неправильним кольором волосся ми можемо виглядати знесиленими та втомленими. Коли ми старіємо, наш колір обличчя змінюється. З віком ми втрачаємо пігмент у шкірі, що може робити нас менш сяючими", - пояснив стиліст.

З віком наш колір обличчя змінюється, тому важливо обрати відтінок волосся, який буде гармонійно виглядати і освіжати ваш вигляд.

Сиве волосся

Сиве волосся може виглядати не так ефектно, як у молодому віці, але правильний підбір кольору може виправити ситуацію. На деяких відтінках шкіри сиве волосся може виглядати бляклим, натомість іншим людям воно додає яскравості і виглядає неймовірно.

Вілліс стверджує, якщо сиве волосся здається вам занадто попелястим, додавання темних відтінків зробить ваш вигляд більш молодіжним.

Довжина волосся

Існує стереотип, що жінки старшого віку повинні носити коротке волосся. Однак, Нік вважає, що довге волосся може "запобігти старінню", якщо за ним правильно доглядати.

Він рекомендує жінкам за 40 підтримувати волосся середньої або довгої довжини. З правильною формою та технікою стрижки ви зможете зберегти об’єм і рух, що важливо для молодого вигляду.

Довге волосся потребує особливого догляду. Використовуйте відновлювальні та зволожуючі продукти для підтримки його стану.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader