Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: ділимося лайфхаком та рецептом
Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: ділимося лайфхаком та рецептом

Як приготувати печінку, щоб вона не гірчила: ділимося лайфхаком та рецептом

Печінка – не тільки корисний, а й дуже бюджетний продукт, який можна використовувати для приготування салатів, паштетів, а також закусок, котлет та навіть відбивних.

Як смачно приготувати печінку

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної печінки, яка не буде гіркою і буде м'якою.

Рецепт печінки

Інгредієнти:

  • Печінка – 500 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сливи – 7-8 шт.
  • Спеції 1 ст. л.
  • Сіль, цукор, перець – за смаком
  • Вода – 200 мл

Спосіб приготування:

1. Печінку помийте, видаліть плівки, потім обваляйте в борошні і обсмажте.

Печінка у борошні

2. Окремо обсмажте цибулю зі спеціями.

Смажена цибуля

3. Викладіть зверху на цибулю печінку, сливи та влийте воду. Тушкуйте до м'якості.

Приготування печінки

Готову страву подавайте гарячою!

Готова печінка

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Печінкові биточки
  • Салат із солоними огірками та курячою печінкою
  • Салат з курячою печінкою та корейською морквою
Джерело матеріала
loader
loader