Хто на малюнку інопланетянин: мало хто зможе розгадати загадку за 5 секунд
Хто на малюнку інопланетянин: мало хто зможе розгадати загадку за 5 секунд

Хто на малюнку інопланетянин: мало хто зможе розгадати загадку за 5 секунд

Тільки справжній детектив зможе знайти правильну відповідь за такий короткий проміжок часу.

Головоломки – це чудовий спосіб покращити здібності свого мозку. Такі загадки дуже добре тренують уважність і спостережливість та покращують кмітливість.

Розгадування головоломок, оптичних ілюзій та подібних загадок змушує мислити нестандартно та зосереджуватися на деталях. А розвиток таких навичок дуже корисний, адже ці здібності потрібні також під час вирішення будь-яких повсякденних завдань, з якими ми часто стикаємося.

У наступній загадці потрібно зрозуміти, хто на картинці є інопланетянином, який прикидається людиною, щоб його не викрили, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо трьох осіб, які сидять за столом і насолоджуються трапезою. Жінка, дитина і чоловік невимушено споживають їжу, і на перший погляд нічого не видає в одному з них самозванця, який лише прикидається людиною.

Доведеться добре постаратися, щоб викрити інопланетянина, який намагається бути непоміченим.

Ваше завдання полягає в тому, щоб з'ясувати, хто з цих осіб інопланетянин. Але під час розгадування загадки доведеться поспішати, адже на завдання дається всього 5 секунд. Лише найкращі "Шерлоки Холмси" зможуть відшукати правильну відповідь за такий короткий проміжок часу.

Треба відгадати, хто на малюнку є інопланетянином/ jagranjosh

Спробуйте уважно придивитися до усіх, хто зображений на малюнку, оглянути усі дрібні деталі й здогадатися, де ж саме захована правильна відповідь.

Спершу можете спробувати самостійно розгадати загадку, але якщо вам не вдаватиметься, то можете підглянути правильну відповідь внизу.

Загадка
Інопланетянин сидить справа - у нього шість пальців/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку на швидкість, у якій знайти 4 відмінності між двома моряками зможуть тільки найкмітливіші. Непросто буде відшукати усі відмінності між картинками, адже вони на перший погляд здаються ідентичними.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій для того, щоб знайти 3 відмінності за 11 секунд, треба мати "орлиний зір". Непросто буде зрозуміти, чим саме відрізняються ці дві однакові на перший погляд картинки.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader