Маленькі м'ясні котлети можна зробити лише за кілька хвилин.
Завдяки морквині та зелені котлети будуть соковитішими та м'якшими, розповідає в Інстаграм кулінар та фудблогер «Anny cooking».
Інгредієнти:
- 500-600 г курячого фаршу
- 1/4 батона (з скоринкою або без)
- 1 середня морква
- 1 середня цибуля
- 1 яйце
- 2-3 зубчики часнику
- Сіль, перець, орегано
- Олія для смаження
- 1 ст. панірувальних сухарів (якщо фарш занадто вологий)
Приготування:
Замочіть батон у воді чи молоці. Натріть моркву, часник та цибулю на тертці.
Добре відіжміть хліб від води чи молока. Змішайте в мисці курячий фарш, віджатий хліб, натерту моркву, цибулю, часник та яйце.
Приправте сіллю, перцем і щедрою щіпкою орегано. Якщо фарш занадто вологий, додайте панірувальні сухарі.
Сформуйте котлети, використовуючи близько 1/2 ст. фаршу на кожну котлету. Щоб легко формувати котлети, змочуйте руки водою.
Розігрійте сковороду з маслом на помірному вогні. Обсмажуйте котлети з обох боків, доки не вийде акуратна скоринка.
Останні новини України:
Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.
Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.