Після масованих російських обстрілів у Сумах розгорнули 53 пункти незламності
Після масованих російських обстрілів у Сумах розгорнули 53 пункти незламності

Після масованих російських обстрілів у Сумах розгорнули 53 пункти незламності

Після масованих російських обстрілів у Сумах оперативно розгорнули 53 Пункти незламності.

Про це повідомили в Поліції Сумщини, передає Укрінформ.

"Наразі на території міста Суми оперативно розгорнуто 53 Пункти Незламності у зв’язку з численними обстрілами ворогом енергетичної інфраструктури, розташованої у Сумській громаді", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, співробітникиполіціїздійснюють охорону публічного порядку та забезпечують додержання громадянами безпекових заходів у кожному з таких пунктів.

Після масованих російських обстрілів у Сумах розгорнули 53 пункти незламності - Фото 1 У Сумах розгорнуто 53 пункти незламності / Фото: Поліція Cумської області

Повідомляється, що пункти незламності працюють на базі навчальних закладів міста. Тут місцеві мешканці можуть зарядити свої гаджети, скористатися мережею Інтернет, зробити чай або розігріти їжу.

Пункти Незламності будуть працювати у цілодобовому режимі до нормалізації ситуації в енергетичній мережі, стабілізації зв’язку тощо. При потребі громадяни можуть попросити по допомогу, безпосередньо звернувшись до працівників поліції, або зателефонувавши за номером 102.

Як повідомляв Укрінформ, учора вдень та з ночі на 17 вересня росіяни, використовуючи КАБи, балістичні ракети та БПЛА типу "Shahed", завдали масованого удару по енергетичних об'єктах Конотопського, Охтирського та Сумського районів. В області тривають відновлювальні роботи.

Джерело матеріала
loader
loader