Пишні та вдалі оладки: розповідаємо, на чому готувати тісто
Пишні та вдалі оладки: розповідаємо, на чому готувати тісто

Пишні та вдалі оладки: розповідаємо, на чому готувати тісто

Оладки – ідеальна страва для швидкого сніданку та перекусу. Для того, щоб вони були пишними, кулінари радять готувати тісто на кефірі.

Пишні оладки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом пишних, смачних та вдалих оладок, які готуються елементарно.

Рецепт оладок

Інгредієнти:

  • Кефір – 500 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сіль – дрібка 
  • Борошно – 400 г

Спосіб приготування:

1. До кефіру додайте яйце, перемішайте. Додайте цукор, сіль, перемішайте, всипте борошно та соду, перемішайте.

Тісто для оладок

2. Ложкою викладіть тісто на гарячу сковороду з олією. Смажте з двох боків до золотистості.

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки на воді
  • Оладки з манки
  • Оладки з сиру
Джерело матеріала