Рол із салямі – це неймовірний варіант закуски, який вразить усіх та прикрасить будь-який святковий стіл. Ця страва готується просто, а її вигляд просто змушує скуштувати хоча б шматок.
Як приготувати роли з салямі, в Instagram розповіла фудблогерка Інна Лагомін. Як виявилось, для нього потрібні досить прості інгредієнти й трішки магії.
Інгредієнти
- Салямі сирокопчена
- Крем-сир – 1 уп.
- Оливки – 120 г
- Перець солодкий – ½ шт.
Спосіб приготування
1. Обробну дошку покриваємо харчовою плівкою та викладаємо на неї ковбасу, заходячи кожним кружечком на попередній.
2. Зверху викладаємо крем-сир.
3. Нарізаємо оливки на кружальця та викладаємо на крем-сир.
4. Червоний перець нарізаємо на маленькі кубики та додаємо до начинки.
5. Загортаємо у рулет за допомогою плівки.
6. Відправляємо у морозильну камеру на 30 хвилин.
7. Дістаємо, знімаємо плівку та нарізаємо на порційні шматки.
На OBOZ.UA є й інші рецепти ролів:
- Роли домашні
- Роли гарячі
- Спрінг-роли