Росіяни всю ніч обстрілювали Суми: яка ситуація у місті та куди "прилетіло"
Росіяни всю ніч обстрілювали Суми: яка ситуація у місті та куди "прилетіло"

Росіяни всю ніч обстрілювали Суми: яка ситуація у місті та куди "прилетіло"

Окупанти продовжують знищувати українські міста.

Усю ніч і ранок Сумщинуатакують ворожі дрони. Вибухи лунали один за одним. Під вогнем місто та область були і напередодні. Лише за день там зафіксували понад 180 вибухів.

В обласному центрі усувають наслідки масованого удару - поетапно відновлюють постачання електрики і води. У місті пошкоджено енергетичний об'єкт, кілька годин тролейбуси не курсували, були знеструмлені всі об'єкти водоканалу.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Світлани Павук.

Усю ніч росіяни гатили по Сумах. Влада просила не покидати укриття. Силами ППО над Сумщиною було збито шістнадцять "Шахедів". У місті були влучання. Суми без світла, вода у кранах ледь текла, тролейбуси не вийшли на маршрути - ворог вдарив по об'єктах енергосистеми. Також пошкоджені будинки дачного масиву, один- повністю зруйнований.

Через приліт один із будинків зайнявся. Вранці без електрики також були жителі Сумського, Конотопського та Охтирського районів та ще семи дільниць. Об'єкти критичної інфраструктури - водоканали та лікарні були підключені до систем резервного живлення

До обіду енергопостачання відновили. Водонасосні станції запрацювали у звичному режимі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ПОНАД 180 ВИБУХІВ! СУМЩИНА всю ніч і ранок під атакою ворожих дронів!

  • Росіяни здійснили авіаудар по об'єктах енергетики в одному з міст
  • Уночі у Сумах кілька разів пролунали вибухи
  • У Сумах прогримів вибух: подробиці
Джерело матеріала
loader
loader