Чоловік скоїв вбивство на АЗС у Києві: злочин потрапив на камери спостереження
Чоловік скоїв вбивство на АЗС у Києві: злочин потрапив на камери спостереження

Чоловік скоїв вбивство на АЗС у Києві: злочин потрапив на камери спостереження

Подія сталася близько 07:00 ранку на одній із автозаправок на Кільцевій дорозі. У вбивстві підозрюють киянина 1983 року народження.

У середу вранці, 18 вересня, на автозаправній станції у Святошинському районі Києва сталося вбивство. Про це інформують у столичній поліції.

До автомобіля чоловіка, як встановило слідство, підійшов невідомий та здійснив постріл. Від вогнепального поранення водій загинув, а зловмисник з місця події втік.

Важливо У Херсоні чоловік кинув гранату біля магазина та втік: є загиблий та постраждалі (фото)

На території міста було введено спеціальну поліцейську операцію, усі наряди було орієнтовано на пошук ймовірного зловмисника.

У результаті проведених заходів спецпризначенці поліції розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець, 1983 року народження.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

У місцевих Telegram-каналах з'явилося відео з камер спостереження, на якому, як стверджується, знято момент вбивства. Фокус з етичних міркувань не публікує відповідні кадри.

На ньому чоловік з рушницею та інший чоловік одночасно підходить до припаркованої автівки. Озброєна людина практично впритул зробила постріл у голову опоненту, після чого нахиляється, можливо, щоб знайти та підняти гільзу, та сідає у машину.

Святошинська окружна прокуратура м.Києва розпочала досудове розслідування за фактом навмисного вбивства 65-річного чоловіка.

За попередньою інформацією, чоловік підходив до свого автомобіля "Хонда Акорд", в цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав.

Затримали 41-річного чоловіка неподалік місця злочину. Мотиви його дій встановлюються.

Фокус писав, що у ніч з 14 на 15 вересня у Полтаві було вбито 21-річного боксера. Він дістав ножові поранення, які виявилися несумісними з життям.

Також нагадаємо, що український журналіст Дмитро Гордон прокоментував інформацію СБУ про затримання агентів ФСБ, які готували замах на нього. Він назвав ім'я замовника, який хотів його вбити.

Теги за темою
поліція Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader