Усика затримали у Польщі: мережа вибухнула мемами з припущеннями, що ж сталося насправді
Усика затримали у Польщі: мережа вибухнула мемами з припущеннями, що ж сталося насправді

Усика затримали у Польщі: мережа вибухнула мемами з припущеннями, що ж сталося насправді

І поки всі ми чекаємо на роз'яснення ситуації, українці у соцмережах вже вигадали своє пояснення усьому, що відбулося. Меми на тему затримання Усика для вас зібрали Розваги 24.

Чому поляки бояться Богдана Хмельницького

Поляки можуть сприймати Богдана Хмельницького як історичну фігуру, що викликає страх через його роль у повстанні проти Речі Посполитої у 17 столітті. Тоді Хмельницький очолив повстання козаків, яке призвело до значних втрат серед польської шляхти, а також ослаблення польської держави. Для багатьох поляків він асоціюється з трагічними подіями для їхньої нації, що залишило слід у колективній пам'яті та історії Польщі.

У контексті жартів про зерно варто нагадати, що ще навесні 2024 року Польща заборонила ввезення українського зерна через занепокоєння щодо впливу дешевшого українського зерна на власний аграрний ринок. Адже завезення нашого зерна до Польщі спричинило падіння цін на польську сільськогосподарську продукцію та негативний вплив на польських фермерів.

Що відомо про затримання Усика

  • 17 вересня українського боксера Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова. Згодом промоутер Анджей Василевський розповів, що служби аеропорту з незрозумілих причин не хотіли пускати на борт літака його тренера Сергія Лапіна.
  • Служба аеропорту відмовляла обом сідати на літак, стверджуючи, що їхній стан"непридатний для подорожі літаком".
  • Попри намагання Усика пояснити, що з ними все гаразд і вони втомилися після 14-годинної поїздки з Києва, через мовний бар'єр і категоричну позицію боксера, їх було затримано.
Джерело матеріала
loader
loader