Дуже незвичайне поєднання: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт подвійного торта на бісквіті
Дуже незвичайне поєднання: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт подвійного торта на бісквіті

Дуже незвичайне поєднання: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт подвійного торта на бісквіті

"Льод і полум'я" підкорить будь-якого гурмана своїм вишуканим смаком та оригінальною подачею.

На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що десерт поєднує великий контраст смаку, адже може похвалитися і морозивом, і шоколадним бісквітом одразу.

Інгредієнти :

  • Борошно - 100 г
  • Цукор — 110 г
  • Яйця - 4 шт.
  • Рослинна олія - ​​50 г
  • Молоко - 50 г
  • Розпушувач - ½ ч.л.
  • Молоко - 320 г
  • Жовтки – 4 шт.
  • Цукор — 60 г
  • Згущене молоко - 60 г
  • Кукурудзяний крохмаль - 30 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Вершкове масло - 120 г
  • Дрібка солі
  • Вершки 33% - 100 г
  • Чорний шоколад 72% - 160 г
  • 1 банан
  • Голубика - 50 гр

Спосіб приготування:

Збийте яйця із цукром до пишної маси, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова. Додайте рослинну олію та молоко, акуратно вмішайте борошно з розпушувачем.

Випікайте бісквіт за температури 180°C близько 20-25 хвилин. У сотейнику змішайте жовтки з цукром, додайте згущене молоко, крохмаль і молоко. Варіть на повільному вогні до загусання, постійно помішуючи.

Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і дрібку солі, добре перемішайте, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Підігрійте вершки, додайте шматочки чорного шоколаду та перемішуйте до отримання гладкої, однорідної маси.

Викладіть на корж крем, додайте нарізаний банан і покрийте ганашем. Прикрасьте лохиною. "Мастер Шеф" Литвинова зауважила, перед подачею облийте десерт меренгою і обережно підпаліть для створення ефекту "полум'яного" десерту.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader