Маринад просто неймовірний: рецепт маринованого перцю від фіналістки "Мастер Шеф"
Маринад просто неймовірний: рецепт маринованого перцю від фіналістки "Мастер Шеф"

Маринад просто неймовірний: рецепт маринованого перцю від фіналістки "Мастер Шеф"

Суперфіналістка дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася рецептом смачного та пікантного маринованого перцю в гірчиці.

"Хочете здивувати рідних смачною закускою ? Тоді цей рецепт точно для вас)", – відзначила зірка "Мастер Шеф".

Для приготування маринованого перцю в гірчиці "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • перець солодкий – 1,2 кг
  • вода - 200 мл
  • олія - 150 г
  • цукор – 3 ст.л.
  • сіль - 1 ст.л.
  • перець духмяний мелений - 1 ч.л.
  • лавровий лист - 2-3 шт.
  • гірчиця лагідна - 200 г
  • гірчиця в зернах - 50 г
  • куркума - 1 ч.л.

З цієї кількості інгредієнтів вийде три баночки маринованого перцю по 0,5 л.

Перці "Мастер Шеф" Ольга Рябенко зачищає від насіння та нарізає на шматочки середнього розміру.

Далі готуємо маринад. Для цього в каструлю наливаємо воду з олією, додаємо цукор, сіль, лавровий лист, духмяний перець, куркуму, гірчицю лагідну та в зернах, перемішуємо, ставимо на вогонь і проварюємо пʼять хвилин.

Після цього додаємо в каструлю до маринаду нарізаний перець і продовжуємо готувати ще приблизно 15 хвилин.

Маринований перець "Мастер Шеф" Ольга Рябенко одразу викладає в банки (обовʼязково стерилізовані), щільно закриває кришками, перевертає догори дном і лишає остигати. Зберігати такий маринований перець треба за кімнатної температури.

Останні новини України:

Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами.

Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.

Котлети будуть смачними та соковитими: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво видав простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader