"Міг керувати, не повірите": Притула прокоментував плани стати президентом
"Міг керувати, не повірите": Притула прокоментував плани стати президентом

"Міг керувати, не повірите": Притула прокоментував плани стати президентом

Думки про крісло гаранта Сергій Притула обговорював із кумом.
Сергій Притула новини - Сергій Притула розповів, чи хоче стати президентом України / колаж: Главред, фото: facebook.com/serhiyprytula

У 2019 році український комік і шоумен Сергій Притула прийняв рішення сповільнити свою творчу кар'єру на користь різноманітних політичних, благодійних та волонтерських проєктів. Останні запрацювали на повну силу з початком повномасштабної війни.

Наразі ім'я Притули асоціюється у багатьох насамперед із громадською діяльністю. Критики Сергія зазначають, що все це - не більше ніж благодатний ґрунт для його майбутньої політичної кар'єри.

Сам діяч у нещодавньому інтерв'ю для DW розповів, яке місце політика посідає в його житті сьогодні. "У моєму порядку денному немає такого слова, як "політика". Є "policy" – розробки якихось правил просування українських наративів на зовнішні ринки. Місія номер один – вижити. Балакати про політику, коли ти думаєш про виживання і збори коштів для військових, які звикли до певного рівня забезпечення з боку нашого фонду, то ось це виклик, що жодна політика поруч не стоїть", - каже Притула.

На запитання журналіста про те, чи бачить він себе в майбутньому президентом України, Сергій відповів ухильним жартом. "Я коли з кумом на кухні випивав, коли я ще вживав горілку, я так країною міг керувати, що ви не повірите. Тут на вулицю вийди і кожен себе бачив час від часу як не президентом, то батьком нації", - зазначає Сергій Притула.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка "Кіборгів", 48-річний актор В'ячеслав Довженко, вперше підтвердив новий роман і показав молоду обраницю на милих спільних фото.

Також Наталя Могилевська озвучила прості слова, які доводять її старшу доньку до сліз. 13-річна Мішель не може стримати емоції, а її зіркова мама навіть не думає зупинятися.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader