Чи можна прибирати ввечері: які наслідки можна накликати на себе і рідних
Чи можна прибирати ввечері: які наслідки можна накликати на себе і рідних

Чи можна прибирати ввечері: які наслідки можна накликати на себе і рідних

Згідно з давніми прикметами, ігнорування такого правила може призвести до того, що достаток і добробут будуть оминати оселю.

Наші предки споконвіку керувалися різними прикметами і повір’ями, коли йшлося про те, як організувати різні процеси у побуті і як правильно робити ті чи інші речі. Одна з таких прикмет говорить про те, чи можна прибирати ввечері. Здавна вважалося, що проводити прибирання у цю пору доби – не найкраще рішення, адже це може призвести до серйозних наслідків.

Зокрема, наші предки вірили, що прибирання після заходу сонця може забрати достаток і добробут із оселі. З давніх віків енергія сонця асоціювалася з позитивом і новим початком, а от нічна пора асоціювалася з негативними явищами.

Тому вважалося, що в темну пору доби прибирати не варто, адже таким чином можна власноручно накликати на себе і своїх рідних неприємності і відігнати матеріальні блага від своєї сім’ї, пише Sante+.

Але прибирання – це не єдине, що не рекомендується робити ввечері та вночі. Також вважається, що у цю пору доби не варто виносити сміття, а також не можна виносити з оселі хліб чи сіль. Це також може призвести до того, що достаток і матеріальні переваги будуть обходити вашу оселю стороною.

Крім цього, ввечері й особливо вночі не рекомендується передавати гроші іншій людині, адже, як вірили наші предки, таким чином є ризик передати комусь свій фінансовий добробут.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader