Ольга Харлан знялася для обкладинки журналу Playboy
Ольга Харлан знялася для обкладинки журналу Playboy

Ольга Харлан знялася для обкладинки журналу Playboy

Олімпійська чемпіонка та фехтувальниця Ольга Харлан знялася для обкладинки вересневого числа легендарного чоловічого журналу Playboy-Україна. На фото спортсменка одягнена у білу сукню.

- Героїнею чемпіонського номера Playboy стала найтитулованіша українська спортсменка Ольга Харлан. Олімпійські ігри 2024 принесли їй золоту медаль, а загалом спортсменка має шість нагород: 2 «золота», 1 «срібло» та 3 «бронзи», - йдеться в анонсі журналу.

Найтитулованіша українська спортсменка вперше знялася для чоловічого глянцю. У вересні 2022 року американська компанія Playboy Enterprises заявила, що закриває українську версію журналу "Playboy". Проте згодом вдалося домовитися з власником бренду і в серпні вийшов перший друкований випуск журналу під час повномасштабної війни в Україні. Обкладинку номера прикрасила дружина депутата Київради Дмитра Білоцерківця, телеведуча та лікарка Ірина Білоцерківець. У лютому 2022 року жінка разом із дітьми потрапила під обстріл російських окупантів, була поранена та втратила око.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kharlan Olga (@olgakharlan)

5 вересня Харлан повідомила, що виходить заміж за італійського фехтувальника Луїджі Самеле.Харлан і Самеле познайомилися на змаганнях із фехтування понад 15 років тому. Тоді українка ще була заміжня за шаблістом, призером чемпіонатів світу та Європи Дмитром Бойком. Стосунки із італійським фехтувальником розпочалися у 2018 році під час розлучення Харлан. 

 


 

Джерело матеріала
loader