ШІ для журналістів та ньюзрумів: новий курс розсилки від медіа The Fix
ШІ для журналістів та ньюзрумів: новий курс розсилки від медіа The Fix

ШІ для журналістів та ньюзрумів: новий курс розсилки від медіа The Fix

Курс дебютує 26 вересня і складатиметься з восьми щотижневих випусків.

У четвер, 26 вересня, стартує курс «ШІ для журналістів та ньюзрумів: новий курс розсилки від медіа The Fix».

Як висвітлювати штучний інтелект в журналістиці? Як використовувати ШІ для SEO, збору новин та фактчекінгу? Як впровадити інструменти ШІ в робочий процес? Організатори розглянуть ці та багато інших питань у новій лімітованій розсилці The Fix для журналістів і керівників редакцій. 

Курс розробив італійський журналіст, медіа-лідер та головний редактор журналу Slow News Альберто Пуліафіто. Він виступає експертом з питань штучного інтелекту та дописувачем у The Fix. 

Курс дебютує 26 вересня і складатиметься з восьми щотижневих випусків про:

  • Основи ШІ в журналістиці;

  • Як підходити до висвітлення теми штучного інтелекту;

  • ШІ для досліджень та збору новин;

  • ШІ для SEO та управління соціальними мережами;

  • ШІ для перевірки фактів.

Усі охочі можуть безкоштовно підписатися на розсилку до її запуску, щоб отримати перший лист 26 вересня, а наступні сім частин курсу — щотижня.

Зареєструватися й ознайомитися з деталями можна за посиланням: 

https://newsletter.thefix.media/ai

Про The Fix 

The Fix — це англомовне видання для медіа професіоналів в Європі, яке пише про інноваційний та зростаючий європейський медіа ринок, технології, бізнес і тих, хто сприяє змінам. 

Видання почало роботу в 2019 році й з того часу має ком’юніті з більш ніж 4 тисяч медіа менеджерів, продуктових розробників, дослідників, журналістів та інших лідерів з Європи та США. Головна місія The Fix — збільшити доступ до перевірених даних, які допомагають людям зі сфери приймати рішення, основані на факт-чекингу. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader