Універсальна закуска: рецепт запеченої цвітної капусти з сиром та часником
Універсальна закуска: рецепт запеченої цвітної капусти з сиром та часником

Універсальна закуска: рецепт запеченої цвітної капусти з сиром та часником

Якщо ваші діти не дуже люблять овочі чи капусту, є варіант її приготування, який допоможе вам привчити дітей їсти страви без труднощів.

Цвітну капусту можна щедро приправити різними травами, які вам найбільше подобаються, ділиться в Інстаграм кулінар і фудблогер «Anny cooking».

Інгредієнти:

  • 1 цвітна капуста
  • 70 мл олії (оливкова або соняшникова)
  • 1/3 ч.л. рік
  • 1/4 ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. орегано (або італійських трав)
  • 1 ч.л. перець
  • 3 зубчики часнику
  • ~30 г пармезану
  • Трохи панірувальних сухарів
  • Сметана для подачі

Приготування:

Очистіть цвітну капусту, підріжте ніжку. Відваріть її в підсоленій окропі протягом 10 хвилин.

У невеликій мисці змішайте олію, сіль, перець, орегано, натертий часник та паприку. Перекладіть відварену капусту у форму для запікання.

Обмажте її сумішшю спецій і посипте панірувальними сухарями. Запікайте в духовці за температури 220°C протягом 20 хвилин.

Дістаньте готову капусту та посипте її натертим пармезаном. Подавайте зі сметаною.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader