Рецептом солоних яєчних мафінів без борошна поділилася кулінарна блогерка Юлія Сенич – і це ідеальний, смачний і корисний сніданок для всієї родини.
"Якщо вам вже набридло їсти звичайну яєчню на сніданок, то цей рецепт точно для вас, бо такі солоні мафіни перекривають добову норму білка та взагалі не шкодять фігурі, бо не мають жодного граму борошна", – радить блогерка.
Для приготування солоних мафінів без борошна нам знадобляться такі інгредієнти:
- яйця - 9 шт.
- шинка чи ковбаса - 150 г
- твердий сир - 200 г
- гриби - 150 г
- сіль, перець, паприка - за смаком
- кетчуп або сирний соус - за смаком
Яйця віничком або міксером збиваємо до пишної піни. Додаємо сіль, мелений перець, паприку та інші улюблені спеції за смаком.
Шинку чи ковбасу, а також гриби нарізаємо кубиками, а сир натираємо на крупній тертці.
Блогерка використала паперові форми для мафінів, виклала їх у металеву форму, а металеву форму поставила на деко з водою, щоб утворювався конденсат.
У кожну формочку викладаємо трішки шинки та грибів, за бажанням додаємо кетчуп і сирний соус, додаємо тертий сир, а зверху заливаємо все яєчною масою.
Випікати такі яєчні мафіни треба в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин – і сніданок для всієї родини готовий.
Останні новини України:
Мариновані помідори без шкірки: геніальний рецепт від переможця "Мастер Шеф".
Рецепт ідеального плову від зірки "Мастер Шеф": завжди смачний і розсипчастий.
Швидкі мариновані кабачки: рецепт смачної закуски за лічені хвилини.