Даніель Дюбуа – Ентоні Джошуа: онлайн-трансляція бою за чемпіонський пояс IBF
Даніель Дюбуа – Ентоні Джошуа: онлайн-трансляція бою за чемпіонський пояс IBF

Даніель Дюбуа – Ентоні Джошуа: онлайн-трансляція бою за чемпіонський пояс IBF

У суботу, 21 вересня, в Лондоні на стадіоні "Вемблі" відбудеться вечір боксу. Головною подією вечора стане поєдинок за чемпіонський пояс IBF, повідомляє 24 Канал.

Сутичка британців

Протистояти один одному будуть Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа. Ця нагорода до останнього належала Олександру Усику, який захистив її в бою проти Тайсона Ф'юрі.

Втім пізніше під тиском з боку IBF українець звільнив пояс заради реваншу проти "Циганського короля". Як наслідок, володарем титулу став Дюбуа, який до цього переміг Філіпа Хрговича та став тимчасовим чемпіоном.

І ось у Даніеля буде перший захист по суті подарованої Усиком нагороди. І першим же суперником "Динаміта" стане потужний Ентоні Джошуа, який до 2021 року вже був чемпіоном IBF.

AJ відповідну нагороду втратив саме в бою проти Усика, після чого не зміг її повернути назад в реванші. Але після поразок Джошуа почав набирати форму та здобув чотири перемоги поспіль. Тепер же британець отримав нагоду знову стати чемпіоном.

Де дивитися матч

Дивитися онлайн бій Дюбуа – Джошуа на території України буде проблематично. Жоден вітчизняний транслятор не буде показувати поєдинок.

Натомість пряма трансляція бою буде доступною на онлайн-платформі DAZN по передплаті. Сервіс є доступним на Smart TV. Початок зустрічі – орієнтовно о 00:00 за київським часом.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку Даніель Дюбуа – Ентоні Джошуа. Тут також будуть опубліковані всі важливі моменти зустрічі, а також повний відеоогляд бою після закінчення.

Джерело матеріала
loader
loader