Любовний гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня: Овну - занепокоєння, Леву - сильне почуття
Любовний гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня: Овну - занепокоєння, Леву - сильне почуття

Любовний гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня: Овну - занепокоєння, Леву - сильне почуття

Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На початку тижня вам доведеться зіткнутися з деякими перешкодами і заплутаними ситуаціями. Пройдіть через цю перешкоду і зверніться до свого партнера по емоційну підтримку.

Часом ви можете почуватися відрізаним від свого кола спілкування і турбуватися про майбутнє ваших стосунків. Спілкуйтеся обережно, щоб з'ясувати причину своєї невпевненості, пам'ятаючи про те, що чесність - найкраща політика.

Не дозволяйте своєму занепокоєнню взяти гору над вами. Візьміть перерву, влаштувавши собі коротку романтичну подорож на вихідні, щоб зарядити своє любовне життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ваше любовне життя, ймовірно, буде дуже плідним, і протягом цього тижня ви отримаєте задоволення з усіх сфер життя. Вплив планет сприятиме залученню коханих людей у ваше любовне життя.

Ви можете отримати позитивну відповідь від своєї другої половинки або коханої людини, і це додасть вам впевненості в собі. Крім того, це гарний час для відвідування світських заходів і встановлення нових контактів.

Висловлюйте свої почуття партнеру в позитивному ключі, і, найімовірніше, ви отримаєте позитивну відповідь цього тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

З початком тижня літаки змусять вас провести певний час на самоті й розібратися, чого ж ви справді хочете і чекаєте від своїх стосунків. Планетарні конфігурації залишаться дещо складними, тож, перш ніж брати на себе зобов'язання, вам потрібно добряче подумати, чи готові ви до таких стосунків, чи ні.

Якщо ви в цьому не впевнені, не варто йти напролом. Не соромтеся повідомити про своє рішення партнеру.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Присутність деяких несприятливих впливів на початку цього тижня може змусити вас турбуватися про свої стосунки. Дрібні проблеми можуть вийти на поверхню і, найімовірніше, перерости в питання престижу і самолюбства.

Якщо ви самотні і шукаєте кохання, то насамперед вам потрібно відпустити своє его. Це означає пробачити себе і свого партнера за деякі недоліки.

Перестаньте звертати увагу на те, що вам здається неправильним у ваших стосунках, натомість станьте позитивними й оптимістичними в цей час, і ви зможете насолоджуватися життям, коли тиждень підійде до кінця.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

З початком тижня планети заспокоять вас, і, на щастя, деякі цінні стосунки будуть врятовані від непоправної шкоди протягом цього тижня. Будьте тактовні й уважні, щоб уникнути серйозних непорозумінь.

У стосунках знадобиться повна самовіддача і відданість, а сильне почуття приналежності допоможе вам добре триматися протягом цього тижня. Уникайте починати нові стосунки, особливо з довгостроковою метою, якщо ви ще не перебуваєте в жодних стосунках.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На початку тижня у справах, пов'язаних зі стосунками, загалом може панувати мир і гармонія. Однак у близьких та інтимних стосунках вам слід зберігати виваженість у міру розвитку тижня.

Не дозволяйте своєму партнеру відчути, що вам все одно. Нові стосунки можуть розквітнути десь у середині цього тижня.

На початковому етапі будьте обережними, доки не відчуєте впевненість у чесності та відданості співрозмовника. До кінця тижня у вас буде набагато більше ясності.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

На початку тижня деякі події можуть вас стурбувати. Можливо, ви залишитеся дещо незадоволені через надмірне втручання рідних і друзів.

Замість того щоб сердитися, краще розібратися в усьому по-дорослому. Крім того, постарайтеся не витрачати час на те, що залишиться незмінним.

У цей період краще не поспішати з новими стосунками, оскільки планетарні рухи цього тижня можуть бути не надто сприятливими. Це можуть бути напружені дні, але мало що станеться в реальному сенсі у вашому любовному житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цього тижня на вас і вашого коханого очікує обмін великою кількістю любові. Не зациклюйтеся на тому, що змінилося, а просто насолоджуйтеся цим часом та інтенсивними почуттями разом.

Незабаром ви виявите, що любові та прихильності стає все більше. Ваша впевненість у собі зросте, що допоможе вам знайти найкращі способи впоратися зі своїми думками, з тим, як ви думаєте, і зі своїми проблемами.

Проводьте час з коханою людиною і займайтеся тим, що робить вашого партнера щасливим. Витрачайте гроші на речі, які вам подобаються найбільше.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Це може бути сприятливий період для вашого любовного життя і стосунків. На початку тижня планетарні впливи змусять вас зрозуміти, що ховається під поверхнею.

Це також дасть вам чітке уявлення про те, що насправді є причиною вашої незадоволеності. Таким чином, ви знайдете реалістичне розуміння себе і своїх стосунків.

У середині тижня в справах спостерігатимуться деякі збої. Але в пізніший період вам випаде нагода почати все спочатку і створити міцну емоційну основу для майбутнього.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей тиждень може допомогти вам розкрити свої внутрішні сили і, ймовірно, принесе кілька нових вражень у ваше любовне життя. Однак на початку тижня ви побачите різницю між мріями і реальністю.

Можуть виникнути деякі заплутані ситуації. Довіра до своєї інтуїції може привести вас до можливості романтики і любові приблизно в середині тижня. Однак уникайте порушувати питання минулого, оскільки це може тільки ще більше порушити ваші стосунки.

Завершальна частина тижня може стати гарним часом для вираження своїх почуттів, однак і тут можуть виникнути певні перешкоди.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цього тижня ви будете дуже романтичними і, найімовірніше, зможете насолодитися чудовими моментами у стосунках зі своєю другою половинкою. Однак є підстави вважати, що в середині тижня можуть виникнути палкі суперечки.

Це залежить від перепадів настрою вашої половинки. Але остання частина тижня допоможе встановити нормальне життя і щастя.

Якщо ви не перебуваєте у стосунках, то цього тижня у вас буде багато можливостей для укладення любовних союзів. Романтика переважатиме у ваших справах.

Гарне спілкування допоможе створити повноцінне любовне партнерство.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Цього тижня ви будете насолоджуватися коханням і близькістю. На вас чекає безліч щасливих моментів.

Не за горами і безліч сюрпризів у ваших стосунках. У середині тижня ваш партнер може відчути себе гіпертрофованим.

Ви повинні поважати і шанувати бажання свого партнера. У другій половині тижня ви будете надзвичайно романтичні.

Це буде прекрасний час для вас. Однак вам слід уникати ухвалення поспішних рішень.

Настав час розібратися в рівнянні ваших стосунків і раціонально оцінити ситуацію.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader