Жодних складнощів: "Мастер Шеф" дала простий рецепт пирога з ягодами та вершковим маслом
Жодних складнощів: "Мастер Шеф" дала простий рецепт пирога з ягодами та вершковим маслом

Жодних складнощів: "Мастер Шеф" дала простий рецепт пирога з ягодами та вершковим маслом

Цей пиріг легкий у приготуванні, ароматний та ніжний, ідеально підходить для тих, хто тільки починає свій кулінарний шлях.

Зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська дала в Інстаграм ділиться рецептом швидкого лимонного пирога з ягодами та тестом філо.

Інгредієнти:

  • 400 г філейного тіста
  • 180 г вершкового масла
  • 200 мл вершків (жирність 30-33%)
  • Цедра одного лимона
  • 250 г яєць (близько 5 шт.)
  • 150 г цукру (приблизно 6 ст. л. з гіркою)
  • Малина та лохина (або інші ягоди до смаку)
  • Цукрова пудра (для декору)

Етапи приготування:

Розтопіть вершкове масло. Візьміть один лист тесту філо і змастіть його олією, потім накрийте другим листом тесту. Повторіть це з аркушами, що залишилися, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.

Розкладіть ягоди (малину та лохину) на тісто. Згорніть його у формі равлика і викладіть у круглу форму діаметром 25 см. Змастіть зверху вершковим маслом. Розігрійте духовку до 180°C з конвекцією і випікайте тісто 10 хвилин.

"Мастер Шеф" Глинська додає, тим часом збийте яйця з цукром, додайте вершки і натріть лимонну цедру. Добре змішайте суміш.

Вийміть гарячий пиріг із духовки та залийте його приготованою яєчно-вершковою сумішшю. Поверніть пиріг у духовку і випікайте ще 30 хвилин при тій же температурі. За 5 хвилин до готовності вийміть пиріг, додайте зверху свіжі ягоди, і допекте його останні 5 хвилин, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Дістаньте пиріг з духовки, дайте йому охолонути і перед подачею посипте цукровою пудрою.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці із картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader