Відомий український комік розповів, де зараз зрадники Антон Лірник та Андрій Молочний
Відомий український комік розповів, де зараз зрадники Антон Лірник та Андрій Молочний

Відомий український комік розповів, де зараз зрадники Антон Лірник та Андрій Молочний

Дядя Жора заявив, що наразі Лірник не у Росії. Принаймні, це остання інформація, яка йому відома. Про українських гумористів-зрадників чоловік розповів у програмі "33 запитаннях від Люкс ФМ".

Я знаю, що востаннє він (Антон Лірник – Show 24) був десь в Туреччині. А Молочний… Також взагалі не чути, не видно. Знову ж таки, подейкують, що залишився в Москві, і відповідно вибрав позицію трошки іншу,
– розповів Дядя Жора.

Шоумен також відповів на питання, чому сам не поїхав працювати у Москву. Адже його також кликали туди.

Це не моє точно. Це не моє було ще і на той момент. Відповідно, зі всього колективу я більше про Україну і про розвиток наших традицій, наших проєктів,
– поділився комік.

Дядя Жора розповів про Лірника та Молочного: дивіться інтерв'ю онлайн

Що відомо про зрадників Лірника і Молочного

  • Коли у 2014 році Росія розпочала війну на Донбасі, Антон Лірник та Андрій Молочний продовжували працювати у Москві. Зокрема, вони брали участь у шоу Comedy Club та розважали росіян на корпоративах.
  • На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Лірник записав звернення до Володимира Путіна. Він попросив у російського президента, аби так звана ДНР зробила зелений коридор для жителів міста Волноваха, що на Донеччині. Тоді звичайні українці та колишні колеги Лірника висловили обурення.
  • Після цього Антон Лірник продовжив гастролювати Росією. До прикладу, якось його помітили у компанії Ольги Бузової, Сергія Писаренка та Євгена Нікішина на одному з лайнерів до Туреччини.
  • У номерах для російського Comedy Club інший зрадник України – Андрій Молочний часто висміював свою Батьківщину. Нагадаємо, що він народився у місті Коростень Житомирської області. Зокрема, актор глумився над українською мовою, називавши її нерозвиненою та сільською.
  • Ще у 2019 році Молочний опублікував в інстаграмі допис, у якому написав, що Києвом ходить натовп фашистів. Він, крім того, обурився, що зносять пам'ятники Жукову і Ватутіну.
Теги за темою
Зірки
Джерело матеріала
loader
loader