Київське "Динамо" на старті Ліги Європи програло "Лаціо" з розгромним рахунком
Київське "Динамо" на старті Ліги Європи програло "Лаціо" з розгромним рахунком

Київське "Динамо" на старті Ліги Європи програло "Лаціо" з розгромним рахунком

Увечері у середу, 25 вересня, у німецькому Гамбурзі на арені "Фолькспаркштадіон" відбувся матч першого туру основного етапу Ліги Європи. У стартовій грі київське " Динамо " поступилося римському "Лацію" з рахунком 0:3.

Усі три м'ячі у свої ворота команда Олександра Шовковського пропустила у першому таймі. Перший з них, уже п'ятій хвилині матчу, закотив Діа після передачі від Педро - він зайшов у штрафний майданчик і точно пробив у нижній правий кут. Після пропущеного м'яча "Динамо" намагалося огризатись, але італійці стримували всі контратаки.

На 34-й хвилині Деле-Баширу подвоїв перевагу італійців, а вже за хвилину, коли "біло-сині" ще не встигли оговтатися після другого пропущеного м'яча, Діа оформив дубль. 3:0 – такий рахунок протримався до кінця гри, незважаючи на зусилля українських футболістів.

Найнеприємнішою подією другого тайму стала червона картка, яку отримав Брагару, що вийшов на заміну. Арбітр покарав динамівця за грубу гру, залишивши киян удесятьох. Втім, уже за 10 хвилин за фол проти Дубінчака залишив поле Нослін, знову вирівнявши склади на полі. Однак це не допомогло жодній із команд забити ще один м'яч.

  • З цього сезону у Лізі Європи відсутній традиційний груповий етап, буде єдина турнірна таблиця для всіх клубів, аналогічна до Ліги чемпіонів. Загалом "Динамо" зіграє вісім матчів - з вересня по січень.
  • 25 вересня німецька поліція заарештувала на центральній площі Гамбурга велику групу італійських уболівальників "Лаціо", які були озброєні "гострими предметами".
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader