Дозволять "подорожувати у часі": Google Earth та Google Street View отримають масштабні оновлення
Дозволять "подорожувати у часі": Google Earth та Google Street View отримають масштабні оновлення

Дозволять "подорожувати у часі": Google Earth та Google Street View отримають масштабні оновлення

Google оголосив про значні оновлення для Google Earth і Street View, що допоможуть користувачам краще візуалізувати зміни планети. Нові функції дозволять відстежувати трансформації міст, ландшафтів і клімату за допомогою історичних зображень і покращеної візуалізації.

Про це йдеться у блозі Google, повідомляє "Delo.ua". 

Повідомляється, що завдяки новим функціям в Google Earth користувачі зможуть "подорожувати у часі" та переглядати зображення минулих десятиліть.

Наприклад, вони зможуть побачити, як змінилося озеро Оровілль у Каліфорнії після багаторічної посухи та відновлення водних ресурсів у 2023 році.

Оновлення також дозволяють вивчати зображення 1930-х років у великих містах, таких як Лондон, Париж і Сан-Франциско.

"Можливо, ви захочете здійснити подорож у часі та побачити, як виглядав ваш район десятиліття тому. Або ви хочете зрозуміти, як на ліси вплинула діяльність людини та зміна клімату. Усе це незабаром стане можливим завдяки нашим новим історичним зображенням у Google Планета Земля в Інтернеті та на мобільних пристроях, що спрощує перегляд нашої бібліотеки супутникових і аерофотознімків, деякі з яких сягають 80 років тому", - йдеться в повідомленні.

Окрім перегляду історичних змін, Google Earth розширює можливості для дослідників та організацій. Вони зможуть використовувати інструмент для створення власних карт і проектів з більшою легкістю.

Оновлення Google Street View і супутникових зображень

Google Street View також отримує масштабне оновлення, яке охоплює нові зображення майже в 80 країнах. Це дасть можливість користувачам віртуально досліджувати нові місця, такі як середньовічні села Боснії, піщані гори Намібії та Альпи Ліхтенштейну.

Нові зображення доступні в таких країнах, як Австралія, Франція, Японія, Південна Африка, Ісландія та багато інших.

Ще однією важливою зміною є покращення чіткості супутникових зображень. Завдяки новим моделям штучного інтелекту, які видаляють хмари та серпанок, користувачі отримають більш чіткі та яскраві зображення Землі.

Ці оновлення допоможуть користувачам по всьому світу отримати актуальну інформацію про зміни нашої планети та краще планувати свої проекти.

Джерело матеріала
loader
loader