Овен – собака, Діва – хом'як: який домашній улюбленець ідеально підходить вашому знаку зодіаку
Овен – собака, Діва – хом'як: який домашній улюбленець ідеально підходить вашому знаку зодіаку

Овен – собака, Діва – хом'як: який домашній улюбленець ідеально підходить вашому знаку зодіаку

Астрологи назвали тваринок, які за своїм характером і темпераментом будуть схожими на своїх господарів.

Розповідаємо, які домашні улюбленці стануть ідеальним вибором для кожного представника зодіакального кола.  

Овен – собака

Це активний та енергійний знак зодіаку, який любить рух та пригоди. Овнам не підійдуть домашні улюбленці, які будуть тихенько спати на дивані. А собаки ідеально підходять для Овна, так як мають невгамовну жагу до ігор і пригод.

Телець – кішка

Тельці люблять затишок, спокій та комфорт. Тому їм потрібен домашній улюбленець, який розділятиме їхню любов до м’яких подушок та неспішних ранкових ритуалів. Кішка стане ідеальною твариною для Тельця, бо також любить власний простір, вони разом насолоджуватимуться тишею та затишком.

Близнюки – папуга

Близнюки люблять веселощі та спілкування, тому їм потрібен улюбленець, який підтримуватиме будь-які бесіди. Папуга стане ідеальним товаришем для Близнюків, адже він балакучий і так само любить увагу. Їм завжди буде весело удвох, адже пернатий улюбленець кожного дня дивуватиме свого господаря новою фразою чи витівкою.

Рак – акваріумні рибки

Раки вкрай емоційні та турботливі, для них важлива тиша й гармонія. А рибки своїм медитативним плаванням заспокоюватимуть і наповнюватимуть гармонією життєвий простір Рака. Акваріум створить ідеальну атмосферу мрійливості й тиші, допомагатиме розслабитися Ракам після важкого робочого дня.

Лев – екзотичний вихованець (ігуана)

Цей знак зодіаку обожнює бути в центрі уваги, саме для цього йому потрібен незвичайний домашній улюбленець. Ігуана чи хамелеон стануть для Лева ідеальним вибором. Адже це не просто вихованець, а справжнє видовище. Лев буде з гордістю демонструвати свого екзотичного друга усім охочим, насолоджуючись увагою та захопленими поглядами.

Діва – хом’як

Дівам потрібен улюбленець, який не створюватиме хаосу, адже вони обожнюють системність та порядок. А хом’як акуратний, простий та зрозумілий, у нього свій життєвий простір, який тваринка завжди тримає у чистоті. Тому Діва із задоволенням наводитиме лад у клітці свого вихованця, поповнюватиме запаси їжі та стежитиме за його здоров’ям.

Терези – канарейка

Терези люблять у всьому досконалість та красу, а канарейка створюватиме в домі атмосферу мелодійної гармонії. Господар насолоджуватиметься гарним співом та виглядом цієї райської пташки, а канарейка із задоволенням його тішитиме.

Скорпіон – тарантул

Цей знак зодіаку дуже незвичайний і таємничий, йому потрібен вихованець, який також трохи лякатиме інших. Тарантул стане ідеальним вибором для Скорпіона. Такий улюбленець не для тих, хто має слабкі нерви. Скорпіон знайде в ньому свого побратима, адже обидва одинаки, ні на кого не схожі і мають таємничу внутрішню силу. Господар із задоволенням спостерігатиме та доглядатиме за своїм вихованцем, бо розумітиме його краще за інших.

Стрілець – фретка

Цей знак зодіаку постійно в русі, шукає пригод і веселощів. Стрільцям потрібен такий же вихованець, який розділятиме потяг до нових вражень. Фретки енергійні, цікаві, люблять пригоди, обожнюють гратися й досліджувати. Саме цей домашній улюбленець потрібен Стрільцю, вони стануть ідеальною командою, що готова до будь-яких пригод.  

Козоріг – черепаха

Козороги цінують стабільність та ґрунтовність, тому черепаха стане ідеальним вихованцем для них. Повільна, мудра, тиха та спокійна, вона не порушуватиме особистий простір господаря, проте буде вірною супутницею для нього. Черепаха стане символом стабільності та надійності, а це найважливіше для Козорога.

Водолій – екзотична рибка

Водолії люблять незвичайне та нестандартне, їм потрібен товариш, який підкреслюватиме їхню унікальність. Яскрава екзотична рибка стане ідеальним вибором. З таким домашнім улюбленцем Водолій завжди буде в центрі уваги, бо гості захоплюватимуться незвичайним мешканцем акваріуму.

Риби – морська свинка

Це милосердний знак зодіаку, а морська свинка додасть у його життєвий простір ще більше тепла та м’якості. Ці домашні тваринки обожнюють турботу та увагу, що дуже важливо для Риб. З морською свинкою Риби зможуть розслабитися, забути про свої проблеми й насолоджуватимуться домашнім затишком і теплом.

Навіщо у коктейлях дві трубочки: майже ніхто не знає, як їх використовувати

Як розпізнати людину, яка може наврочити та вкрасти ваше щастя й талан

5 фраз, якими користуються лише сильні особистості: слова сміливих та успішних людей

Джерело матеріала
loader