Що посадити на дачі у кінці вересня, щоб мати гарний врожай у цьому році
Що посадити на дачі у кінці вересня, щоб мати гарний врожай у цьому році

Що посадити на дачі у кінці вересня, щоб мати гарний врожай у цьому році

Прохолодні, але все одно прекрасні дні ідеально підходять для активної посадки та планування, тому дізнайтеся, що посадити на дачі в кінці вересня .

Шукаєте натхнення для посадки у вересні? Оскільки ми насолоджуємось останніми теплими днями кінця літа, а піковий вегетаційний період поступово сповільнюється, це ідеальний час, щоб вирушити на город.

Особливо важливо максимально використовувати весь простір і час для посадки рослин у невеликих городах.

Отже, посадити на дачі в кінці вересня, щоб мати хороший урожай цього року:

Зелений лук. Посіяна зараз зелена цибуля дасть вам прекрасний початок весняного врожаю. Дізнайтеся, як вирощувати зелену цибулю і почати з насіння в лотку для насіння, а потім пересадити його на постійне місце, коли сіянці стануть достатньо великими, щоб з ними можна було впоратися.

Якщо у вас тінистий сад, зелена цибуля також є одним із найпростіших овочів для вирощування в тіні.

Цибуля-шалот . У цибулі-шалота тривалий цикл зростання, тому посадка цього насіння зараз забезпечить урожай влітку. Розташовуйте їх на відстані 20 см один від одного, залишаючи 30 см між рядами. Накрити флісом або сіткою, щоб захистити цибулини.

Шпинат . Смачний, поживний та простий у вирощуванні, висаджуйте витривалі зимові сорти шпинату у вересні для зимового врожаю. Універсальний овоч відмінно підходить для додавання в карі, пироги або рагу, що зігрівають.

Ви можете збирати листя шпинату протягом 6-10 тижнів. Шпинат також є гарною культурою для вирощування у контейнерах.

Редиска . Завдяки своєму свіжому, перцевому смаку та барвистій шкірці редис можна додавати в салати або запікати для надання йому більш тонкого, землістого смаку.

Щоб успішно вирощувати редис як швидкий і простий осінній урожай, необхідно забезпечити йому сонячне місце на вологому, добре дренованому грунті. За дотримання цих умов редис може зростати на більшості типів ґрунтів.

Вересень - ідеальний місяць для посадки редиски. Він швидко росте, тому сійте насіння редиски економно, але часто, щоб насолоджуватися безперервним урожаєм пізньої осені.

Ріпа . Якщо ви зробите це рано, на початку місяця, ще залишиться час посіяти ріпу для збирання врожаю восени чи взимку.

Цю швидкозростаючу культуру найкраще сіяти потроху та часто. Вирощуйте в прохолодному грунті, що утримує вологу, на сонячному місці або у великих контейнерах, щоб збирати врожай як молоді овочі — чудово підходять для смаження або використання в салатах.

Джерело: homesandgardens .

Останні новини України:

Трипсу на огірках можна подолати: два найбюджетніші методи.

Як виростити полуницю із насіння: секрет хорошого врожаю.

Як правильно висаджувати помідори у відкритий ґрунт: найкращі дні.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader